Workshop Gedragsverandering

Quotes

  • “Een waardevol inzicht dat onze aandacht vooral uitgaat naar het voorwaarden scheppen, en dat er aan de kant van positieve bekrachtiging nog zoveel te winnen valt. Weer een goeie bewustwording.”
    Maarten van Rooij – Senior VP Supply Chain & Manufacturing, Ultimaker

  •  

    “Mooie praktijkoefeningen Organizational Behavior Management, mét en tussen de paarden. De principes van gedragsverandering werden letterlijk zichtbaar”.

  • “One step towards shaping our culture. OBM is a new and fresh approach without formulas etc.”
    Vidhya Pillai – Planning manager, Ultimaker

  • “Bijzondere oefeningen met paarden. Zeer krachtig om direct het effect te merken.”

Workshop

Positieve gedragsverandering

Deze speelse en unieke workshop geeft je voorgoed een andere kijk op gedrag! Je leert én ervaart de kern van Behavior Management en je gaat de gedragsveranderingstechnieken meteen toepassen.

Tijdens deze 3-uur durende workshop ga je aan de slag met het trainen van een paard. Op afstand, aan de veilige kant van het hek. Met 6 benen op de grond, no nonsens. Je hoeft niet van paarden te houden en mag er bang voor zijn.*

Praktijk wordt afgewisseld met uitleg en evaluatie. Deze workshop is bedoeld voor leidinggevenden die willen weten wat Behavior Management is en wat positieve gedragsverandering kan betekenen voor hun organisatie.

Tevens een leuke, leerzame activiteit als ‘bedrijfsuitje met inhoud’.

*Het is geen paardencoaching wat we doen. We zouden ook met een kip, hond of ander dier kunnen trainen. Meer uitleg kun je lezen bij Leren van diertraining

Of stuur een bericht