Personal Behavior Management * PBM

Positiviteit en groei door gedragsverandering

Over Behavior Management

Het klinkt misschien wat formeel of groots om thuis ‘Behavior Management’ toe te passen. Je zou het ook bewuste gedragsbeïnvloeding kunnen noemen.

In de omgang met elkaar – je kinderen, huisdieren of andere huisgenoten – beïnvloeden we continue elkaars gedrag. Maar het blijft vaak een gok wat het oplevert. Geloof me, zonder dat we het in de gaten hebben, leren we elkaar heel wat ongewenst gedrag aan!

Soms komt het er echt op aan, dan knelt er iets of heb je op een manier met een moeilijke situatie te maken. Met jezelf of met je huisgenoten. Dan weet je met de kennis van gedragsverandering wat je moet doen en hoe je het positief en veilig aan kunt pakken.

Voor het bereiken van je eigen persoonlijke doelen of voor een fijne omgang met je kinderen of huisdieren is Behavior Management een heel makkelijke en positieve weg! Bijvoorbeeld voor:

  • het aanleren van (sport)vaardigheden
  • het aanleren van gewenst gedrag
  • het oplossen van angsten
  • het behalen van persoonlijke doelen
  • het oplossen van ongewenst gedrag
  • het beste uit je kind of huisdier halen (dit ga je ervaren!)

Ben je benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact op.

TIP: Het LICG is een betrouwbare onafhankelijke bron van informatie over huisdieren, ook over het trainen van dieren.

Ik sta je graag te woord

Gratis inspiratiegesprek

Wil je meer weten of een specifieke situatie bespreken? Boek dan vrijblijvend een inspiratiegesprek of neem op een andere manier contact met me op.

Tijdens het telefoongesprek wordt er veel duidelijk en ga je zien wat gedragsmanagement voor jouw situatie kan betekenen.

 

Of stuur een bericht