OBM Verkennen

Ontdek de impact
Ik kijk er naar uit!

Gratis kennismakingsgesprek

Voor als je meer wilt weten over OBM of zelfs een concreet prestatievraagstuk wilt bespreken. Je gaat zien wat OBM voor jouw afdeling of organisatie kan betekenen. Je komt bijvoorbeeld te weten waarom OBM goed aansluit bij Lean, Six Sigma, Agile, ITIL, Insights en anderen verbeterprogramma’s. Maar ook hoe door de toepassing van OBM automatisch:

  • het leiding geven verbetert,
  • medewerkers meer uit zich zelf gaan halen,
  • de samenwerking en het plezier in het werk verhoogt.

Dit zijn dus positieve neveneffecten wanneer je via OBM toewerkt naar het hoofddoel: betere prestaties.

App, bel of mail me voor een consult op locatie of online. 

Een brainstorm voor de ‘pinpoint’ van gedrag en resultaat

Gedragsscan met het management

Dit is een sessie van gemiddeld drie uur voor de leidinggevenden en managers binnen je organisatie. We gaan samen aan tafel en bespreken het vraagstuk en de knelpunten waar jullie tegenaanlopen. We stellen de huidige en gewenste gedragssituatie vast.

Na de sessie ontvang je de beschrijving van de bedrijfscase met helderheid over de return on investment van het OBM-traject plus advies over de start, aanpak, implementatie en opleiding.

De kansen voor jou als leidinggevende

Workshop: OBM verkennen

Deze speelse en unieke workshop geeft je voorgoed een andere kijk op gedrag! Je leert én ervaart de kern van OBM en je gaat de gedragsveranderingstechnieken meteen toepassen. Tijdens deze 3-uur durende workshop ga je aan de slag met het trainen van een paard. Op afstand, aan de veilige kant van het hek. Met 6 benen op de grond, no nonsens. Je hoeft niet van paarden te houden en mag er bang voor zijn.*

Praktijk wordt afgewisseld met uitleg en evaluatie. Deze workshop is bedoeld voor leidinggevenden die willen weten wat OBM is en wat positieve gedragsverandering kan betekenen voor hun organisatie.

Tevens een leuke, leerzame activiteit als ‘bedrijfsuitje met inhoud’ voor het managementteam.

*Het is geen paardencoaching wat we doen. We zouden ook met een kip, hond of ander dier kunnen trainen.

Voor teams, congres, seminar en andere netwerkbijeenkomsten

Interactieve lezing

De complexe wetenschap van de gedragsontwikkeling, de kern van OBM, wordt in de lezing op een heel begrijpelijke manier in één keer duidelijk. Met veel sprekende en luchtige praktijkvoorbeelden zul je ontdekken dat de gedragsontwikkeling bij mensen volgens precies dezelfde natuurwetenschappelijke principes verloopt als bij dieren. Wij beïnvloeden continue elkaars gedrag volgens deze principes. Door inzicht te krijgen in de manier waarop gedrag zich ontwikkelt, voorkom je dat je onbedoeld het verkeerde gedrag versterkt. En bovenal ontdek je hoe je gewenst gedrag bij je medewerkers blijvend kunt bevorderen en realiseren!

Een bijzondere waardevolle lezing voor je netwerkbijeenkomst. En natuurlijk voor de medewerkers van je bedrijf of organisatie die betrokken worden bij de implementatie van OBM.

De basislezing wordt aangepast aan het thema van de toehoorders, met titels zoals:

  • Hoe OBM je organisatie blijer en effectiever maakt.
  • Hoe je als manager of leidinggevende alles gedaan krijgt van en samen met je medewerkers.
  • Hoe je als overheid of organisatie (duurzaam) gedrag van burgers of medewerkers laat groeien.
Lees meer: OBM implementeren