OBM implementeren

OBM sluit goed aan bij Lean, Six Sigma, Agile, ITIL, Insights en anderen verbeterprogramma's voor organisaties.
Als je wilt oefenen in de praktijk

Workshop: Gedragstraining voor gewoontedieren

Heb je een van de theoretische OBM-opleidingen van de VU afgerond? Dan is deze workshop een geweldige manier om de praktijk van OBM in de vingers te krijgen! 

Je oefent met het objectief beoordelen van gedrag en het juist timen van gedragsbekrachtigers bij elkaar en bij een paard, waardoor je de eerder geleerde theorie ook gaat ervaren. Super leuk om te doen en bijzonder leerzaam.

Je hoeft overigens niet van paarden te houden en mag er bang voor zijn. Je traint het paard aan de veilige kant van het hek, ja op afstand en toch direct resultaat!

Kom alle ins en outs te weten tijdens deze intense tweedaagse training.

OBM Onderdompeling

Als managementteam komen jullie niet alleen alles te weten over gedragsontwikkeling in organisaties, maar maken jullie het jezelf ook eigen. Hoe? Door elkaar te trainen tijdens licht sportieve en ludieke teamactiviteiten!

Bovendien werken jullie een gezamenlijk gekozen organisatievraagstuk uit aan de hand van de gedragsscan en het OBM-model voor interventies. Het gaat dus om een vraagstuk uit jullie eigen organisatie. De tweedaagse blijft daardoor niet theoretisch, maar wordt heel praktisch. Je gaat zien en ervaren hoe OBM werkt voor jullie zelf, voor jullie eigen organisatie en voor de mensen die er werken.

Kortom, een intense en leerzame tweedaagse waarin luchtige teambuilding hand in hand gaat met de OBM-training.

Begeleiding, inclusief in-house training en online applicatie

OBM implementatietraject

Gedrag van mensen is de basis van vrijwel alle organisatievraagstukken. Denk aan organisatieverandering, cultuurverandering, output verhoging, kwaliteitsverbetering, vermindering van ziekteverzuim en ongevallen, betere verkoopresultaten en beter leidinggeven. 

Het doel van dit traject is dat er binnen je organisatie alle kennis en vaardigheden komen om OBM geheel zelfstandig en duurzaam toe te kunnen blijven passen, als vast managementinstrument. Het implementatietrajcet bestaat uit lezingen, workshops, meerdaagse trainingen en volledige implementatie van OBM op een afdeling of binnen een organisatie. De onderdelen worden door mij op maat aangeboden: precies wat past bij jouw organisatie, vraagstukken en medewerkers.