Maker van lesmateriaal

Projectbureau

Bomen Door Het Bos

Hi! Je komt op deze pagina terecht omdat je verder leest over mij of via uitgaves van Bomen Door Het Bos. Onder deze naam ontwikkelde ik lesmateriaal, in samenwerking met redacteuren en vormgevers. Met name natuur- en duurzaamheidseducatie, gerelateerd aan gedragsverandering. Te zien verder op deze pagina.

Omdat Behavior Management uitbreidt, heb ik de handelsnaam Bomen Door Het Bos in november 2021 opgeheven. Ik neem nog wel af en toe opdrachten aan. Heb je vragen, neem gerust contact op.

 

Bronvermelding

Uitgaves

  • De header bovenaan deze pagina is de coverfoto van Keuzedeel Duurzaamheid van uitgeverij Savantis. Mijn vakcollega Jan Juffermans en ik leverden in 2016 en 2021 een inhoudelijke bijdrage hieraan.
  • De foto hierboven is van de boerderijles ‘Waar komt ons eten vandaan?’ voor groep 5/6 van het basisonderwijs. Dit schreef ik in opdracht van de gemeente Breda voor Boerderij Wolfslaar.
  • Voor deze opdrachtgever werkte ik ook een aanvullend praktijkdeel uit voor het lespakket #wegmetAfval in Breda. 
  • Andere publicaties van mij zijn Handboek Warmdrukfolie & Foliedruk (1998) en Handboek Trailerlaadtraining (2011).
  • Namens Dierenclub Nederland ontwikkelde ik dierenwelzijnslessen voor kinderen en een meerdaagse cursus Dierendocent voor volwassenen die dierenles willen geven. Deze lessen en cursus gaf ik tussen 2014 en 2020 op De Kleine Aarde en op verschillende locaties in het land.
    ANBI-stichting Dierenclub Nederland is in november 2021 opgeheven. Er wordt aan gewerkt om het lesconcept door te geven. Promovideo 2018
Contactformulier